Digital Signage

 

Syns du inte så finns du inte, det är en gammal devis som aldrig varit mer sann. På en tuff marknad där alla försöker synas bland tryck, webb, sociala medier och annan marknadsföring måste man vara smart och innovativ för att kunna sticka ut och bli ihågkommen. Digital signage är verktyget som gör att just ditt budskap syns tydligare.

 

Kontakta oss här för mer information!

 

Digitala informationsskärmar för alla tillfällen och behov

Digital signage är ett levande, effektivt och synligt sätt att nå ut i alla möjliga situationer och områden. Det är en mångsidig lösning där samma skylt kan informera, attrahera, välkomna, erbjuda, påminna, engagera och underhålla. Vi upptäcker ständigt nya, smarta och kreativa sätt att använda våra produkter och lösningar. Digital signage gör det helt enkelt roligare, lättare och effektivare att nå ut oavsett vad budskapet är eller var det förmedlas.

 

 

 

Nå ut till dina medarbetare med hjälp av Digital Signage!

Med digitala skyltar når du snabbt och effektivt ut med viktig information till dina medarbetare. Alla blir snabbt uppdaterade och delaktiga utan att någonting fastnar på vägen i gamla tröga informationsflaskhalsar. Dessutom är det ett smart verktyg för att öka trivseln på arbetsplatsen. Med digital signage kan du enkelt hjälpa alla medarbetare att ha koll på vad som händer i veckan, vad som serveras i matsalen eller varför inte vad det ska bli för väder till helgen. Vad du vill säga är helt upp till dig, med digital signage når du ut med ditt budskap.

 

Fördelarna med digital signage

Att använda digital signage som en del av din marknadsföring gör att du åker rymdraket medan alla andra cyklar. Fördelarna är oändliga:

    – Digital signage är blixtsnabbt och enkelt att uppdatera så att budskapen alltid är aktuella.
    – Det går fort och lätt att utvärdera och optimera budskapet.
    – Det går att rikta innehållet efter både vem som ser den och vilken tidpunkt det är, så att budskapet känns personligt och relevant.
    – Rörlig information får 400 % mer uppmärksamhet jämfört med statiska budskap, och 83 % minns ett digitalt budskap (betydligt högre än traditionella medier), så med digital signage kommer ditt budskap att sticka ut och stanna kvar hos betraktaren.
    – Digital signage stärker ditt varumärke, får det att synas tydligare under roligare former, och det stannar kvar längre hos mottagaren.

Bara fantasin sätter gränserna för hur du kan synas bättre och roligare med digital signage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du nå längre med ditt budskap än vad web, print och andra traditionella marknadsföringskanaler tillåter? Då är digital signage lösningen som får just ditt budskap att nå längst.

 

Vi kan även erbjuda ett verktyg för informationsspridning via medarbetarens mobil. Via en mobilapp kan meddelanden och information skickas ut till medarbetarna var än i världen de befinner sig. Vill du veta mer så kontakta oss via formuläret.