Det här är Xllnc

Vi förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. Vi skapar innovation, trygghet och funktion.

Vi har alla ställts inför utmaningen att inte hinna med det vi skulle vilja göra, att det inte finns utrymme i budgeten eller att vi inte har den information vi behöver för att fatta de beslut vi skulle vilja. Det är här Xllnc vill göra skillnad genom att skräddarsy lösningar efter våra kunders enskilda behov gällande IT-produkter och tjänster.

Vår ambition är att vara en heltäckande leverantör för det moderna kontoret. Vi levererar produkter och kompletta lösningar inom IT, multimedia, telekom och dokument.

Visionen är att vara Sveriges ledande leverantör av effektiva arbetsplatser. Vi vill växa och fortsätta utvecklas och bli företaget som alla vill verka och vara i.
Vi vill vara ert självklara val!

Grunden för vår framgång är våra engagerade och kompetenta medarbetare. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att få professionell och personlig service. Vår drivkraft är att vinna ert förtroende och etablera långsiktiga samarbeten.

Som kund hos oss ska ni aldrig behöva sätta er in i tekniska frågor, det sköter vi. Med Xllnc får ni inte bara en engagerad och innovativ partner, utan också en rådgivare med mångårig erfarenhet, kompetens och starkt fokus på befintliga och nya kunder.

Välkommen att bli vår kund och partner!

Supplies Team Sverige AB förvärvades i maj 2018 av Xllnc koncernen som är specialiserade inom användarnära IT-tjänster och livscykelhantering av IT-utrustning.
Supplies Team heter numera Xllnc Sweden AB.

Supplies Team Sverige AB was acquired in May 2018 by the Xllnc Group, which is specialized within user-friendly IT services and life cycle management of IT equipment. Supplies Team*s new name is Xllnc Sweden AB.

Webshop

Kvalitets- och Miljöarbete

Socialt ansvarstagande

Våra medarbetare

Integritetspolicy