Ergonomi på kontoret

Vi sitter stilla framför datorn på jobbet, framför teven hemma och färdas stillasittande där emellan.

Ryggbesvär, stelhet och smärta i händer, armar, skuldror och nacke utgör en stor del av sjukfrånvaron. På senare år har en mängd samstämmiga forskningsresultat från hela världen visat att stillasittande och passiv livsstil är bland de största bidragande riskerna för hjärt- och kärlsjukdomar och övervikt.

Hälften av din vakna tid tillbringar du på jobbet. Just därför är det viktigt att du jobbar så smart som möjligt, med rätt utrustning som gör att din kropp mår bra.

Alla har vi olika behov och föredrar olika sorters arbetsmiljöer. Och för att din personal ska trivas och prestera på topp gäller det att välja rätt utrustning utifrån deras särskilda förutsättningar.

”Kan inte någon bara tala om vad jag behöver?”


Valmöjligheter är kul, men ibland blir det bara för mycket. Särskilt i tider som dessa, då det verkar finnas oändligt många märken, modeller och versioner av allt. Att välja rätt utrustning till kontoret kan till slut bara kännas som en pina. Du förstår hur viktigt det är att göra rätt val, men blir överväldigad av alla alternativ.

Därför finns vi.

Supplies Team arbetar med din arbetsplatsmiljö, ser till att du har de rätta produkterna kring din arbetsplats för en trivsam ergonomisk vardag.

Vi erbjuder ett brett sortiment av marknadens starkaste varumärken inom ergonomiprodukter. Det gör att våra lösningar alltid innehåller de bästa produkterna för våra kunder behov.
Du kan prova våra ergonomiska produkter kostnadsfritt i två veckor och känna skillnaden.

 

 

Vill du veta mer ?

Vår kunniga personal hjälper dig hela vägen till färdig lösning och ger dig löpande stöd. Ring 08- 736 18 00 eller låt oss kontakta dig!

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att kontakta oss

Hitta hit

Xllnc Nordic AB
Evenemangsgatan 21
169 79 Solna
Tel: 08 - 736 18 00